1-2 hverdages levering!

0

Din Indkøbskurv er Tom

Om Os

 

Om os

- Fra gamere, til gamere

 

BossOfGaming Teamet

Holdet bag BossofGaming, består af en række dedikerede unge mænd fra Kolding, med en klar ambition om at være bedst og billigst på markedet for gamerudstyr. Lad os hjælpe dig godt på vej, mod den fede spil-oplevelse. Vi gør vores indsats for, at du ikke vil blive skuffet.

Vi er selv gamere, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er at have udstyret i orden. Vi tester og afprøver derfor personligt selv, alle produkter i vort sortiment. Vores POV og kvalitetskontrol er streng, og derfor når kun de bedste produkter frem til webshoppen.

Når det er sagt, så er der selvfølgelig også forskel i kvalitet set ift. prisen. Derfor har vi udvalgt de bedste produkter, vi mener, der er at finde, indenfor ethvert budget.

Vi ønsker altid at forbedre vores XP,og derfor er jeres Feedback altid velkommen

Passion

Vores HP, har vi på rette sted, og derved bliver vores mange timer foran skærmen til din fordel.

Vi er hands-on med de produkter vi fører på shoppen, og al vores samlet gamer-viden, er derfor direkte katalyseret ind i BossOfGaming shoppen.

Derfor undgår du, at kommer hjem med gamerudstyr, der langt fra, står distancen i forhold til dine forventninger. Vores target,er tilfredse kunder, og derfor går vi langt for at have et produktsortiment, der kan matche dine behov – uanset, hvad det måtte være.

Alle spørgsmål, er velkomne hos os, så uanset om du shopper efter produkter til dig selv, eller eksempelvis dit barn elle barnebarn, så er vi klar på at rådgive dig efter bedste evne, så vi kan sørge for, at du bliver fuldt tilfreds med dine nyindkøbte produkter.

Del gerne dine personlige gamer-erfaringer med os, enten ved direkte kontakt eller via vores sociale medier på Facebook eller Instagram.

Mission

Vores mission er langt fra Completed, men vores drømme, visioner og målsætninger lever i allerbedste velgående.

Vi ønsker at give alle, der elsker at game, den bedst mulige spil-oplevelse, med markedets bedste gamerudstyr til konkurrencedygtige priser. Med nøje udvalgte produkter, har vi gjort det nemt, at finde markedets mest optimale produkter, der matcher dine behov. Hos BossOfGaming, kan vi levere kvalitetsprodukter til knivskarpe priser. Dette værende sig en realitet fordi vi med et fokuseret og nøje udvalgt sortiment, ikke har store udgifter, hverken til lagerkapacitet eller butikslokaler.

Læg trygt din gaming-oplevelse i vore hænder.

Team BossofGaming

Tilmeld dig vore nyhedsbrev